Projecten

Wij beschikken over de juiste expertise om opdrachten in het werkveld van sport, participatie en gezondheid naar tevredenheid uit te voeren. Haalbaarheidsonderzoeken, creëren van vitale maatschappelijk betrokken sportverenigingen, managen van toekomstgerichte sportaccommodaties en ontwikkelen van nieuw vraaggericht sport- en beweegaanbod; het zijn stuk voor stuk activiteiten, die wij succesvol hebben uitgevoerd. In onze aanpak staat een persoonlijke benadering van de buitensportverenigingen centraal.

Vitale sportverenigingen en Sportparkmanagement

• Gemeente Enschede (2012-2015), Implementatie 5 Vitale Sportclusters (20 sportverenigingen).
  • Gemeente Binnenmaas (2012), Businessplan verzelfstandiging buitensport accommodaties.
  • Gemeente Hoogeveen (2012), Uitvoering Plan van Aanpak Vitale Sportvereniging Hoogeveen.
  • Gemeente Katwijk (2015), Uitvoering Plan van Aanpak Vitale Sportvereniging Katwijk.
  • Gemeente Katwijk (2015-2016), Implementatie Vitale Sportvereniging v.v. Katwijk en Valken’68.
  • Gemeente Wijk bij Duurstede (2015-2016), Sportparkmanagement Stichting Wijksport.
  • Gemeente Amsterdam (2017-heden), Implementatie Betrokken sportvereniging Amsterdam.

Haalbaarheidsonderzoeken

• Gemeente Enschede (2011), Haalbaarheidsonderzoek Vitale Sportvereniging.
  • Gemeente Amsterdam (2013), Gebiedsanalyse sportverenigingen Stadsdeel Noord en Zuid Oost.
  • Gemeente Zwolle (2013), Haalbaarheidsonderzoek Revitalisering sportpark Hoge Laar.
  • Gemeente Buitenkaag (2014), Haalbaarheidsonderzoek voorzieningenaanbod accommodaties.
  • Gemeente Raalte (2014), Haalbaarheidsonderzoek Vitale Sportvereniging R.K.S.V. Rohda Raalte.
  • Gemeente Amsterdam (2016), Haalbaarheidsonderzoek Vitale Sportvereniging ASV De Dijk.
  • Gemeente Amersfoort (2017), ‘Toekomstscenario’s 31 buitensportaccommodaties’.

Nieuw vraaggericht sport- en beweegaanbod

• Omnivereniging Avanti Wilskracht (2013-2015), Sportief bewegen ouderen in de wijk.
  • v.v. Victoria/Enschede Boys (2014-2016), Life Goals Cup Enschede Zuid.
  • Kracht van Sport (2014-2016), Sportieve aanpak risicojongeren Enschede-Zuid.
  • Sportclub Enschede (2015-2017), Dutch Career Cup 2.0 Sportclub Enschede.
  • ASC SDW (2017-heden), Buurtsportvereniging Slotermeer-Noordoost.
  • ASV De Dijk (2017-heden), Vitaal sporten in Waterlandpleinbuurt.