Gezondheid

De sportvereniging is de ideale plek om te werken aan een gezonde leefstijl. Maar vaak is het lastig voor mensen om de stap te zetten naar een actief leven. De Vitale Sportvereniging ondersteunt hierbij door voor alle doelgroepen beweegaanbod te creëren vanuit de centrale ontmoetingsplek in de wijk.

Verschillende programma’s zijn ontwikkeld die bijdragen aan een gezonde leefstijl voor verschillende doelgroepen. De Vitale Sportvereniging staat voor de gezonde leefstijl. Om dit bij zoveel mogelijk mensen te bereiken zijn programma’s als Happy Fit, Doe Mee en de Dutch Trainee Cup ingezet. Voor elke doelgroep is er ondersteuning van professionals en kunnen deelnemers werken aan hun eigen leefstijl.